ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Kovanlık Ortaokulu

Kovanlık Ortaokulu

Kovanlık Mahallesi Merkez Cadde Dış Kapı No 4 Döşemealtı / ANTALYA
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
İLBAP İlçe birinciliği (okul bazında)
Kütüphane Kitap Sayısı :2055
Öğretim Şekli :Tam gün (08.40-15.00)
Ulaşım
İl merkezinden 86 numaralı şehir içi otobüsü ile okulumuzun önüne kadar ortalama 45 dakikada ulaşım imkanı vardır.Ayrıca gerek Döşemealtı gerekse Antalya il merkezinden dönüşümlü olarak araçlarıyla gelen öğretmenler de vardır.
Yerleşim Yeri
Kovanlık mahallesi,Antalya istikametinden gelirken Organize Sanayii bölgesini geçtikten sonra,AKSA Doğalgaz Santralinden 500 metre sonra sağdadır.
Antalya il merkezine 30 km, Döşemealtı ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün uyguladığı projeler dışında okulumuzun kendi imkanlarıyla yürütmüş olduğu yerel projeleri de vardır.